Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Βραβείο Elle Beauty Awards 2017 για το αντηλιακό της Yves Rocher

Βραβείο Elle Beauty Awards 2017

Η γαλλική εταιρεία Yves Rocher είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στη φυτική κοσμετολογία, με δεκάδες πατέντες στα προϊόντα της και διεθνή βραβεία για την ποιότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της.
Τα καλλυντικά έχουν ημερομηνία λήξεως, είναι απολύτως φυτικά, χωρίς σιλικόνες, χωρίς χημικά χρωστικά, χωρίς συντηρητικά parabens.
Από το Elle βραβεύτηκε για την ποιότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα!!!στην κατηγορία Αντηλιακών, το Γαλάκτωμα σώματος με Δείκτη Προστασίας 50+ για πολύ ενισχυμένη προστασία.
Το συγκεκριμένο παρέχει στο δέρμα πραγματική κάλυψη, έντονη ενυδάτωση με εξαιρετικό άρωμα και μεταξένια υφή.
Ιδανικό προϊόν και για ΠΑΙΔΙΑ για το πρόσωπο και το σώμα!!
Οι ειδικοί της Yves Rocher επέλεξαν ένα μοναδικό φυτό, το λουλούδι των Αμμόλοφων, το όποιο παρέχει πέντε δράσεις προστασίας.
Λόγω της αντίστασης του στην ηλιακή ακτινοβολία και τις ικανότητες του να διατηρεί τα αποθέματα υγρασίας προσαρμόστηκε ιδανικά στα αντηλιακά προϊόντα της Yves Rocher.
Το λουλούδι των Αμμόλοφων έχει την δυνατότητα να ενισχύει την μελανίνη και διεγείρει την φυσική ικανότητα, ώστε το δέρμα να αμύνεται στις βλαβερές συνέπειες του ήλιου.
Επίσης βοηθάει την αναζωογόνηση των κυττάρων, ενώ παράλληλα προστατεύει την δομή της επιδερμίδας και την προφυλάσσει από την φωτογήρανση.
Το συγκεκριμένο προϊόν έχει κωδικό 79530.
Η λιανική τιμή του είναι στα 24,10 και η τιμή μελών -23% ακόμη.
Στείλτε τα μηνύματά σας εδώ στο www.stellasview.gr ή στη σελίδα μας στο Facebook Stellasview για να γίνετε μέλη εντελώς δωρεάν με την πρώτη σας παραγγελία και να τα αποκτήσετε σε ακόμη πιο μειωμένη τιμή! 

Για άλλη μια φορά αισθανόμαστε περήφανοι για την εταιρία που αντιπροσωπεύουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου